- Om oss
- Våra lunchrestauranger
- Vår catering
- Kontakta oss
- En casserole av kunder
- Samarbetspartners
- Miljöpolicy
- Nyhetsbrev
- Gästbok


Förutom vår cateringverksamhet driver Haninge Matmakarna sedan augusti 2009 lunchrestaurangen i Södertörns högskola och Restaurang Matmakarna öppnade då på adressen Alfred Nobels Allé 11. Denna restaurang var först ut att bli en KRAV:certifierad enhet i vår grupp av restauranger.
Vi använder här samma koncept som på Restaurang T64, d.v.s. serverar välsmakande kvalitétsmat som är tillagad på plats i restaurangens kök och med försäljning av smörgåsar och lättare måltider i kafédelen, fram till kl. 18 (fredagar kl. 17).
Vi har en blandning av lunchgäster från företagen i närområdet och de studerande på Södertörns högskola och vi sköter även catering i närområdet.

I början av februari 2014 övertog och nyöppnade vi Restaurang T64, på Tegeluddsvägen 64, efter en hektisk tid av renovering av slitna lokaler. Vi följer även här vårt lyckade koncept med välsmakande mat gjord på fräscha råvaror som vi tillagar på plats i vårt kök och sedan med stolthet serverar våra gäster. Före och efter lunchen har vi öppet för de som vill ta en fikapaus.

Haninge Matmakarna ABDvärgvägen 6 A135 55 Tyresö
Tel. 08-500 114 00Mobil: 0708 679 208E-post: info@matmakarna.nu