- Om oss
- Våra lunchrestauranger
- Vår catering
- Kontakta oss
- En casserole av kunder
- Samarbetspartners
- Miljöpolicy
- Nyhetsbrev
- Gästbok


Haninge Matmakarna startade sin verksamhet 2003 av bröderna Nicklas och Benny Danielsson, som har ett förflutet som kock, kökschef och verksamhetsledare både från restauranger i stockholmsområdet och i utlandet.
Företaget startade med cateringverksamhet i Stockholm och har sedan utökat verksamheten till att omfatta drift av lunchrestauranger, där Restaurang T64 på Tegeluddsvägen vid Frihamnsporten är den senaste och som kommer att drivas enligt samma koncept som Restaurang Matmakarna i Södertörns högskola.

Vår personal har gedigen erfarenhet från mat- och restaurangbranschen och trivs alla med att jobba med att laga och servera god mat till våra gäster, och våra återkommande gäster verkar trivas med oss, och vi med dom.


Cateringverksamheten skiljer sig lite från restaurangverksamheten och vi trivs med båda delarna och brukar säga att inget uppdrag är för litet eller för stort.


Haninge Matmakarna ABDvärgvägen 6 A135 55 Tyresö
Tel. 08-500 114 00Mobil: 0708 679 208E-post: info@matmakarna.nu